Telemark Geilo Lyngengården Rognan Hotell Andrikken Storslett    

Dette er hoteller som administreres av Norlandia Drift AS, men som drives som selvstendige hoteller med personlighet og særpreg. Hotellene kaller vi "de små vennlige hotellene", og vi satser alt på at våre gjester skal få positive opplevelser gjennom god service og tilstedeværende vertskap.

Her legger vi ut informasjon om hotellene våre, nyheter og aktiviteter som vi håper dere vil sette stor pris på.Vi ønsker alle hjertelig velkomne til hvalsafari, sommer- og vinteropplevelser, konferanser og alle andre gode grunner dere har for å bo hos oss.

Da sees vi forhåpentligvis snart!                                                         
ANDRIKKEN HOTELL
 
STORSLETT HOTELL
 
 ROGNAN HOTELL

Velkommen til "yttersida av Lofoten" og "den magiske øya"! Her venter flotte naturopplevelser som hvalsafari, nordlys og midnattsol. Bo på hotell, vanderhjem eller sjøhus/hytter.
 
Vårt koselige hotell ligger perfekt til på reisen til Norkapp. Hotellet er omkranset med maleriske omgivelser. 
Her venter mange flotte opplevelser.
 
Vårt eminente konferansehotell ligger nesten uti fjorden, omgitt av høye fjell og vill natur. Fine fasiliteter i utrolig vakre omgivelser og med grønn profil. Miljøsertifisert.


LYNGENGÅRDEN HOTELL
GEILO HOTEL
TELEMARK HOTELL

Vårt alltid rimelige hotell er plassert
så midt i landet vårt som det er mulig å komme. Veldig hyggelige priser og personale. Dette er hotellet for den prisbevisste som vil bo sentralt.

Beliggende rett ved turløyper og skiheiser i vakker natur. Historie og tradisjon fra 1880. Møtefasililiteter og restaurant med utsikt, midt i Geilo sentrum.

Hyggelig hotell midt i sentrum av
Notodden. Møterom, Restaurant og bar. God konferansekapasitet, og mye mer enn blues festivalen!

Denne nettsiden driftes av:
Norlandia Drift AS
Rådhusgaten 23
0158 Oslo
Kundesupport:
Tlf.:+47 22 98 97 45
Fax: +47 22 98 97 10
Epost: service@norlandia.no
Sitemap  Sitemap